Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Call of Duty συνεχίζει να είναι κερδοφόρο, η Activision απολύει το 1/3 του προσωπικού της Raven στο τμήμα QA

*
Μπορεί το Call of Duty να συνεχίζει να πουλάει και να φέρνει έσοδα στην Activision, αλλά η εταιρεία προχωράει σε σημαντικό αριθμό απολύσεων στην Raven Software! Όπως φαίνεται, το ένα τρίτο της ομάδας QA έχει ενημερωθεί πως δεν θα συνεχίσει η συνεργασία του, ενώ οι συναντήσεις με υπαλλήλους θα συνεχίσουν έως και τις 8 του μήνα. Ένας από τους προγραμματιστές που χάνει τη δουλειά του δήλωσε εξοργισμένος και απογοητευμένος από την συμπεριφορά της εταιρείας, κυρίως γιατί κανείς δεν είχε πρόβλημα με τη δουλειά τους. Το αστείο είναι πως η Activision είχε ενημερώσει τα στελέχη της Raven τους τελευταίους μήνες πως θα προχωρήσει σε αναδιοργάνωση για να τους αυξήσει το μισθό και αντ’ αυτού ερχόμαστε σε αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο associate community manager, Austin O’ Brien.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*